Informatie

Cocktailicious

In ons uitgebreide assortiment van wijnboeken kunt u ook een aparte sectie vinden met boeken over wijncocktails. Leer een frisse mimosa te maken voor een zomerse dag of maak een heerlijke sangria met rode wijn. Op wijnboekenhuis.nl kunt u een groot aantal boeken vinden met informatie en recepten om zelf thuis de lekkerste wijn cocktails te bereiden. Hieronder laten wij u alvast een voorproefje achter waarmee u uw gasten deze zomer kunt verbazen.

ZWARTE ROOS

½ jigger citroensap

½ jigger sinaasappelsap

½ glas de vino Cabernet sauvigñon

½ glas cassis

Bramen en veel ijs

Mix deze ingrediënten in een hoog glas, doe er als laatste de bramen in en geniet van een heerlijk frisse zomerse cocktail.

 

LOVELY PINK

½ glas grapefruitsap

½ glas Chardonnay

½ jigger vodka

1 jigger mineraalwater

Grafruitschil en veel ijs

Mix alle ingrediënten in een hoog glas en verwen uw gasten met een fantastische cocktail!

 

Bestellingen en informatie

Alle boeken die op wijboekenhuis.nl gepubliceerd staan worden uit voorraad geleverd. Mocht het echter zijn dat wij het gewenste boek niet op voorraad hebben dan kunnen we deze altijd nog voor u bestellen. Wanneer u bij wijnboekenhuis.nl voor 16:00 uur een bestelling plaatst dan krijgt u deze de volgende dag al thuisbezorgd. Bent u niet tevreden bent over het boek dan kunt u deze altijd nog binnen 14 dagen in de originele verpakking aan ons retourneren.

Hebt u nog vragen? Laat het ons dan weten. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door het formulier op de contactpagina in te vullen en deze naar ons te versturen, wij zullen er dan voor zorgen dat u zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag ontvangt.

Wilt u graag een boek bestellen voor iemand anders? Dat kan ook bij wijboekenhuis.nl hiervoor dient u de gegevens van de ontvanger duidelijk in te vullen wanneer u de bestelling plaatst, nadat wij de betaling van u ontvangen hebben zullen wij ervoor zorgen dat het boek op het juiste adres bezorgd zal worden in een feestelijke verpakking.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste wijnboeken en wijnmagazines? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Wij delen geen gegevens met derden zodat u er zeker van kunt zijn dat u nooit spam van ons zult ontvangen. 

CBD olie kopen

 

 

 

Geplaatst op